joi, 24 aprilie 2014

TÂRGUL INIŢIATIVELOR FEMININE LA RIN GRAND HOTEL


În perioada 28-29 aprilie 2014, în sala de expoziţii a Hotelului Rin Grand Bucureşti, va avea loc Târgul de promovare a iniţiativelor privind rolul femeii în societatea europeană modernă. Evenimentul are loc în cadrul proiectului cu finanţare europeană Echilibru, o nouă abordare a vieţii familiale cu cea profesională, implementat de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice împreună cu partenerii săi.
Expoziţia cu vânzare va avea loc între orele 10 şi 18, la târg fiind invitate să participe mame active (antreprenori, part-time sau full-time, lucrând de acasă sau de la birou), ONG-uri sau instituţii şi firme cu activitate relevantă în domeniu. 

Ce produse şi servicii puteţi găsi:

Produse handmade: felicitări, ilustrații, eșarfe pictate, bijuterii, rame şi cutii, broşe şi porţelan pictat manual, jucării din material textil, standuri cu produse de cofetărie  şi panificaţie.
Creaţie vestimentară: accesorii unicat din lână naturală, articole pentru bebeluşi/copii, sisteme ergonomice de purtare, design de obiecte decorative.
Artă şi comunicare: pictură, fotografie de artă / servicii foto, cărţi de comunicare şi dezvoltare personală
Servicii: cursuri de calificare şi servicii de baby-sitter, prezentare afacere bio, prezentare proiect de art-terapie, cursuri, traininguri, ateliere de lucru adresate mamelor şi copiilor.
De asemenea, vor avea loc ateliere gratuite dedicate copiilor şi părinţilor:

Jocuri culinare; animaţie prin jocuri interactive. Mihela Ulman, DIFAIN Iaşi
Luni, 28 aprilie, orele 10:00 – 10:30, 16:30 – 17:00
Marţi, 29 aprilie,  orele 16:00 – 17:00
Cum să-ţi pregăteşti corpul pentru naştere şi cum să revii în formă după naştere. Un eveniment Fundaţia Crucea Albă.
Luni, 28 aprilie, orele 11:00 – 12:00
De la Femeie la mamă şi înapoi. Un eveniment GoBig EVENTS.
Luni, 28 aprilie, orele 17:00 – 18:00
Învaţă să descoperi şi să elimini toxinele relaţionale şi să comunici ecologic. Clara Toma, Editura Ascendent
Marţi, 29 aprilie,  orele 10:00 – 11:00
Învaţă-l pe copilul din viaţa ta să fie în siguranţă. Un eveniment KidPower
Marţi, 29 aprilie,  orele 16:00 – 17:00

Vizitatorii târgului pot câstiga, în cadrul tombolei organizate la finalul acestuia, unul din cele peste 25 de premii: un voucher Sling Cuib, un Bon Respiro Crucea Roşie, mărgele Jasmine Felt Art, un set de DVD-uri de pregătire pentru naştere şi recuperare după naştere Crucea Albă, un tricou de alăptare, precum şi o invitaţie gratuită la un eveniment La Ceai cu Mămici sau la Mămici cu Talent, un articol vestimentar pt copii Kihi Kiha, 20 de seturi de cărţi poştale Editura Ascendent , un loc pentru un eveniment organizat pentru comunitatea Work At Home Moms România, buchete hand-made realizate de copiii din cadrul Centrului DIFAIN, produse culinare delicioase by Mihaela Ulman, un set suporturi Asociaţia React, un voucher pentru grafică Imaginepeople, un costum de baie croşetat şi o pereche de cercei croşetaţi de Cosalina, un voucher pentru un coş cu legume Coşul Cosminei, o jucărie-marionetă realizată în cadrul Atelierului ACSIS, o icoană de la Asociația Creștină de Caritate și Ajutor Ovidenia Bacău 2005, vouchere Baby Print, obiecte handmade Zestrea Sofiei etc.

Proiectul „Echilibru - o nouă abordare avieţii familiale cu cea profesională” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 (www.fseromania.ro) este implementat în perioada decembrie 2010 – decembrie 2013 şi are un buget de 20.514.656,56 lei (din care co-finanțare 2.238.867,14 lei). Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesaţi site-ul www.echilibru.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu